Cel mai prost coșmar al tău despre sexul vine la viață

Respectati aceste idei pentru a atinge un orgasm minunat

Femele de obicei descoperi dificil sa orgasm pe tot parcursul sesiunilor sexuale cu parteneri. Si factorii sunt unul prea multi pentru a explica. Acesta este motivul pentru care este important este necesar sa aflati despre cateva mijloace cu care femeie orgasmuri pot fi incantat de temeinic in timp ce face dragoste.

- Creste cantitatea de preludii: O crestere nivel de oxitocina ajuta perechi au extra intens orgasm. Nu nu cu adevarat apel pentru orice suplimente pentru o mare impuls de agenti hormonali. Imbratisarea, sarutul, imbratisarea precum si legarea sarcini poate suplimentar suficient. Doar asigurati-va va sculptati extra sesiuni de preludiu inainte sex pentru a creste legata de sex performanta.

- Intarziere satisfactie: Nu pur si simplu accelerare spre obiectiv in timp ce a face sex. Mai degraba, construiti inseamna cat marginea unui orgasm, oprire si, de asemenea, construi pe cont propriu spate pana la punctul orgasm. Asigura mai puternice climaxuri.

- Antrenament: Stiati recunoasteti ca doar asteptand o competitie poate cauza a 24 % crestere a testosteronului pentru doamne? Orice crestere deoarece hormon creste dorinta sexuala. Exercitii fizice pot stimula sange circulatie la locatie genitale, creste dorinta reclama suplimentar ridica starea sufleteasca. Deci, este destul de o mare parte!

- Apasati temperatura: Inainte va va bucurati cu sexul, luati o apa fierbinte dus sau daca sunteti scurt la timp, plaseaza o caldura carpa curata peste vulva ta timp de cateva minute. caldura va ajuta in imbunatatirea sangelui flux catre canal vaginal. are ca rezultat stimulat lubrifiere si, de asemenea, nivel de sensibilitate.

- Greva la optim moment: testosteronul tau grade crestere in timpul primelor prime 2 zile de ciclul tau. Libidoul creste si pauzele tale si, de asemenea, clitorisul ajunge sa fie ultra- sensibil as well. Intense orgasmuri vor se desfasoara mai mult rapid decat obisnuit si de asemenea multipli sunt mai probabil pe tot parcursul de data aceasta.

image

- Practica constient placere de sine: atingeti dumneavoastra pentru satisfactie timp de 15-30 minute fara plasare orice tip de focus on daca aveti un orgasm. Exploreaza complet al corpului tau cu mainile tale, masaj terapie ulei, scuturare jucarii, si asa mai departe. Pe masura ce contactati reactiile corpului dvs. de atins, veti ve gasi ca capacitatea ta de a ramane prezent in timpul sexului creste Acest lucru se intampla pentru ca esti mult mai putin inchis de eficienta pe masura ce abandonezi punctul culminant ca un obiectiv . Sunteti mai probabil sa dati seama ca placere creste si apreciat un orgasm creste de asemenea.

- Auto-stimulare: s-ar putea sa fi auzit-o de o mie de ori anterior, totusi daca nu poti obtine pana la orgasm, cum te poti anticipa pe partenerul tau? seamana cu cererea o persoana sa vaneze premiu fara harta. Deci intr-adevar, acest lucru inseamna obtinerea confortabil cu tine precum si, masturbandu-se. Si atunci cand faceti acest lucru, nu este suficient pur si simplu inainte; aveti nevoie sa recunoasteti procesul dvs. astfel incat puteti, temeinic, clarifica exact cum ai primit de la factor A pana la punct B catre partenerul tau.

- A doua baza: In timp ce el este acolo jos, poti poti te bucuri actul de atingere sanii. busturile, nu conteaza dimensiunii, au o impresionanta retea de terminatii nervoase care creeaza un animat erotic zone. Mai bine, stimularea din zonele mamelonului poate duce la o adaugata lansare de oxitocina, „dragostea agent hormonal”, care va imbunatati orgasmul.

- Derulati-va: Relaxare este cruciala. Spre deosebire de baieti care pot face sex si, de asemenea, ajunge orgasm oriunde, oricand, orice fel de zona, sub orice tip de conditii, doamne sunt conectat intr-un mod diferit. Daca nu sunteti relaxat si, de asemenea, separat de tensiuni ale zilei, oportunitatile de realizare punctul culminant sunt dramatic redus. Prin urmare, determinati ce va calmeaza - fie ca este vorba de lumini de lumanare, o caldura baie, respiratie profunda sau un pahar de vin - si dupa aceea comite la intrare ca neinfasurat zona inainte de incercare de a ajunge acel dorit "O. ".

- Timeout. De obicei, o femeie se simte se simte vinovata ca, in timp ce partenerul ei incearca sa ajute punctul culminant sau ea incearca sa o faca singura pentru a finaliza https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22439377-seful-politiei-fetesti-acuzat-pornografie-infantila-ipj-ialomita-deschis-ancheta.htm in acelasi timp cu partenerul , dureaza "mult timp." Ei bine pentru inceput, recunoasteti adevaruri: barbatul obisnuit dureaza cinci pana la 10 minute pana la punctul culminant, in timp ce medie femei dureaza 15 pana la 20 minute. Asa ca relaxeaza-te, slabeste si, de asemenea, stii ca merge la fi un timp.

- Let gO! Sexul este indicat a fi o impletire naturala a 2 puteri. Daca sunteti rigid sau va concentrandu-va cu atentie asupra posibilitatii unui un punct culminant (sau nu aveti), corpul dvs. va lupta climax si, de asemenea, intr-adevar incepe sa produca mai putin natural lubrifiant, ceea ce face obiectivul mai greu de atinge. Deci, doar exista inapoi si, de asemenea, aluneca in moment, permitand mintea si corpul pentru a accepta naturalul ”cadou al orgasmului.

- Creati „O” mediu. Ai necesita o zona care respira senzualitate pentru tine. Experimentati cu diverse tipuri de melodii, lumini, videoclipuri in culise, oglinzi si multe altele. Dezvoltarea o ambianta care te transforma te cu siguranta te va face simti cu adevarat la fel ca motivat si in largul lor.

- Vorbiti: Acum ca recunoasteti cursul catre comoara, aveti cere sa sfarsiti pozitiv in informeaza partenerul tau unde este aurul. Pur si simplu spunand „sus”, „„ jos ”,„ „mai mult” sau „stanga” cel mai probabil nu va taiati-l. solicitati sa fiti intr-adevar anume cand vine vorba de zona, viteza si, de asemenea, stres astfel incat el ofera entuziasmul clitorisului dvs. care intr-adevar promoveaza te. Sau, ganditi-va indeplinirea muncii dvs. in timp ce el se afla in interiorul vostru.